Deeksha of Eenheidszegening

“Namasté: Het Goddelijke in mij groet het Goddelijke in jou”

HET GELUK WAARNAAR JE OP ZOEK BENT, VIND JE IN JEZELF….WIÉ JIJ BENT, MET ÀL JE ZIELSKWALITEITEN DIE JE IN DIT LEVEN TOT UITING MAG BRENGEN.

Veel mensen zijn al hun leven lang “op zoek” naar geluk.

Vaak loop je steeds tegen dezelfde struikelstenen die je belemmeren om een intens geluksgevoel te ervaren dat blijvend is. En…loop je verloren in je eigen voortdurende gedachten.

Relaties (en zeker onze familierelaties) tonen ons zéér goed wat er voor onszelf gespiegeld wordt.

De maniér waarop je omgaat met al de emoties die bij ieder van ons weerkeren , bepaalt hoe jij je gevoel van geluk ervaart. Vaak wordt dàt nu net niet geleerd aan ons.
Via Oneness blessing of deeksha transformeer je dit.

Sri Amma Bhagavan uit Zuid-India zijn de grondleggers van het Oneness fenomeen. Hun visie en passie om de mensheid geheel en onvoorwaardelijk te bevrijden van elke vorm van lijden, is de intentie die kracht geeft aan dit fenomeen. Sri Amma Bhagavan stellen dat bewustzijn overgedragen kan worden aan anderen door de kracht van intentie en door middel van deeksha.

Het Oneness fenomeen is een niet-religieus gebonden fenomeen dat jong en oud kan helpen in een diepgaande groei naar innerlijke rust en gelukzaligheid.

Wereldwijd zijn inmiddels miljoenen deekshagevers actief. Deeksha brengt je krachtig in contact met je Hogere bewustzijn wat liefdevolle, positieve veranderingen teweeg brengt in alle gebieden van je leven: gezondheid, voorspoed, relaties en spirituele groei.


Wat is “deeksha”?

Deeksha is Sanskriet voor Oneness Blessing of Eenheidszegening. Deeksha initieert een neurobiologische verandering in je hersenen die je meer en meer in staat stelt vrij te zijn van het “denken” dat ons leven vooral graag controleert. Je leert leven vanuit je hart: je wijze raadgever!
Deze verandering neemt plaats door een overdracht van Goddelijke, intelligente energie waardoor je in je dagelijkse leven:

- contact leert maken met je emoties en het verwerken ervan
- rust leert ervaren,maar ook meer vreugde en gelukzaligheid
- je hart leert openen
- beter leert luisteren naar jezelf en de mensen om je heen en deze relaties wil helen , een aanvaardingsproces voor jezelf en naar anderen toe.
- meer leert “ervaren” en niet “denken” vooropstelt
- schuld en verantwoordelijkheid niet meer bij anderen legt
- je groeiproces naar eenheid doormaakt ( wat kadert in een wereldwijd gebeuren)
- Je leert je leven ervaren zoals het nu ” is ” .
- vanuit respect voor elke religie en geloofsovertuiging jouw unieke beleving van het Goddelijke wil eren.
- het pad van onvoorwaardelijke liefde samen wil leren gaan met zoveel anderen over de ganse wereld
Het is een proces naar BEWUSTZIJN, GROEI, TRANSFORMATIE waarbij ERVAREN het sleutelwoord is.

Ons individueel bewustzijn verhogen resulteert uiteindelijk in een transformatie van ons collectief bewustzijn wat dan zichtbaar wordt in ons dagelijks leven, onze maatschappij, onze structuren, het milieu, …
De gedachte “verbeter de wereld, begin bij jezelf” is hieraan zeker niet vreemd.

Het ervaren van “geluk” is dan ook niet meer afhankelijk van situaties buiten jou, maar is een INNERLIJKE staat van “ZIJN”