Light Rebirth

Het herprogrammeren van de fundamenten in ons leven

LIGHT REBIRTH V :
zondag 24 januari 2021 van 10 tot 18u online via ZOOM

LIGHT REBIRTH REEKS IN 2020 te Kasterlee 

HET HERPROGRAMMEREN VAN DE FUNDAMENTEN VAN ONS LEVEN

MET MONIKA FITOS (H) en ANNEMIE VAN DE WATER

Beiden zijn we jarenlang in India opgeleid en hebben we onderstaande inhoud zo vaak zelf toegepast en doorgegeven aan cursisten. Een onderwerp dat ons allen aanbelangt en alle aspecten van ons leven omhelst. Ik ben dan ook zéér verheugd en dankbaar dat we in Kasterlee deze diepgaande cursusreeks zullen aanbieden.

Monika schrijft: 

“Met veel vreugde en enthousiasme start ik deze programmareeks die ik al heel lang van plan ben te geven.
Ik geef al meer dan 25 jaar individuele- en groepstherapie in Hongarije. Er is veel ervaring verzameld in deze tijd en de drang om die info systematisch te organiseren en door te geven was zeer sterk aanwezig.

Allereerst heb ik het gevoel dat wat er nu zal starten een enorme hulp zal zijn voor alle cursisten.

Ongeacht in welke fase van het leven we ons bevinden, ongeacht waar we mee te maken hadden of hebben, kan elke verandering, elke vooruitgang, elke doorbraak die we willen laten gebeuren, enkel kwalitatief plaatsvinden als we op celniveau helen en zuiveren en met systematische methoden herprogrammeren. We dienen ons bewust te worden van die gecodeerde programma’s, gecodeerde imprints en overgeërfde inhouden, conditioneringen en dingen die gefixeerd zijn en op celniveau aanwezig zijn en ons leven vanuit de wortels bepalen en definiëren. 


Daarom, tijdens deze 1-daagse cursusdagen, krijgen we een diepgaande theorie en kennis waarvan een deel uit mijn eigen ervaring is ontstaan. Daarnaast kunnen we ons IN ELKE FASE bewust worden van welke programma’ s en welke imprints in ons leven ontstaan zijn tijdens elk van die perioden en hoe ze sindsdien steeds worden herhaald en ze een impact hadden en nog steeds hebben op de ontwikkeling van ons leven, op onze relaties, op onze zelfwaardering, gezondheid, geld, succes, en de relatie met de financiële wereld.In het tweede deel van de dag gaan we door een zuiverend, oplossend, herprogrammerend LIGHT REBIRTH PROCES wat volgens mijn ervaring en de methoden die ik leerde voor mij de meest effectieve manier is om de onopgeloste emotionele inhoud en imprints op te lossen. Meditaties, andere processen, bepaalde ceremonies, bepaalde energieoverdrachten en zegeningen helpen ons ook om in contact komen met ons hogere zelf, met onze eigen helpende energie, omdat de hulp van hogere sferen onvermijdelijk is voor dergelijke processen.

Ik heb het gevoel dat degenen die hun leven systematisch vanuit de wortels zuiveren  zeker een enorme transformatie zullen hebben in zowel de innerlijke als de uiterlijke wereld

Rigide structuren maken dan plaats; de blijkbaar onmogelijke manieren openen zich; de schijnbaar onmogelijk te bereiken verlangens worden realiteit; lange tijd vastzittende relaties zullen geheeld worden, er is een wonderbaarlijke verandering in de gezondheidssfeer om nog niet eens te spreken over financieel, professioneel succes en het vinden van een levenspad dat vervulling schenkt.

Op basis van vele jaren ervaring heb ik het theoretische en praktische gedeelte van deze cursus samengebracht en het kleine deelnemersaantal van max 20 personen helpt ons om elke deelnemer individuele aandacht en focus te geven.

UIT WELKE DELEN BESTAAT DEZE REEKS?

 

LIGHT REBIRTH  I

 

Programma’ s uit onze generaties – WIENS LEVEN LEEF JIJ?

Dit is de belangrijkste mijlpaal om aan te werken. Als we vastzitten in bepaalde gebieden in ons leven en problemen ondervinden, is dit het gedeelte waar we mee dienen te starten: vrouwelijke generatielijn, mannelijke generaties en de overgeërfde inhouden van daaruit. Dag na dag merk ik dit bij kinderen, kleinkinderen in de vorm van gezondheidsproblemen, financiële situaties die vastzitten, patronen in relaties die overgeërfd zijn, emotionele belasting,… Zonder deze eerste stap is het onmogelijk om de wedergeboorte te beginnen, een nieuw lotsbestemming mogelijk te maken. Tijdens deze eerste cursusdag nemen we ons leven in eigen handen, keren we terug naar onszelf, beginnen we eindelijk ons eigen leven te leven in plaats van het leven van de vorige generatie(s).

cursusdata :  zondag 7 juni  gaat online door

 

 

LIGHT REBIRTH  II

 

Van conceptie tot aan het einde van de tijd in de baarmoeder- DE BASIS VAN ALLES

Ik zou weken over deze periode kunnen praten… de basisprogramma’s van ons leven worden hier gecreëerd.. Hoe we onze levenssituatie ervaren, hoe we reageren, hoe onze relaties zijn met mannen en vrouwen, onze zelfevaluatie, welke situaties we aantrekken… voelen we ons veilig in ons leven, voelen we ons geliefd en geaccepteerd? 99 % van mijn patiënten en studenten dragen beperkende inhouden mee vanuit deze periode. Vanuit vele aspecten toont zich hier al hoe ons leven eruit zal zien.

cursusdata:  zo 6 sept’ 20

 

 

LIGHT REBIRTH  III

 

onze geboorte en de eerste 6 uur na de geboorte – HET PATROON VAN ONS LEVEN  – LOTSBESTEMMENDE PROGRAMMA’S


Mijn favoriete onderwerp. Ik heb nog een persoon ontmoet die in dit gebied niets te helen had. Het onvermogen om beslissingen te nemen, doorzettingsvermogen, succes, levensvreugde, gevoel van eenzaamheid, zelfrespect, angsten, geloven, relatie met de buitenwereld… zovele dingen wordt hier beslist in het leven van een individu. De lotsbestemmende programma’ s die ons leven vanuit het onderbewuste vormen, worden hier beslist en bepalen de kwaliteit van ons leven tot het moment van onze dood.

cursusdata:  zo 4 okt ‘20

 

 

LIGHT REBIRTH  IV

 

 De eerste 6 jaar van ons leven – FUNDAMENTELEN BESLISSINGEN UIT DE KINDERTIJD


In deze periode vormt een volledig onschuldig kind emotionele beslissingen, die vanuit het onderbewuste onze relatie met onze ouders, onszelf en later met de buitenwereld bepalen. Deze beslissingen zijn niet logisch, ze zijn niet gebaseerd op ratio en logica. Wat er ook voor ons gebeurt in deze periode en of we herinneren of zelfs niet meer herinneren : het bepaalt het heden en wanneer het niet in ons wordt opgelost, bepaalt dit ook de toekomst. Helaas verschijnt dit alles analoog in het leven van onze kinderen en zet het zich verder als een generatieprogramma. Door dit in onszelf op te lossen worden onze volgende generaties hiervan bevrijd.

Cursusdata: zo 29 november 2020 van 10-18u online

 

 

LIGHT REBIRTH V

 

van 7 tot 14 jaar – FAMILIE- PARTNERRELATIE- SEKSUALITEIT -VROUWELIJKE EN MANNELIJKE ROLLEN -OUDERSCHAP 

De tienerjaren zijn een uiterst belangrijke periode in ons leven. Alles wat we hier hebben ervaren speelt een belangrijke, bepalende rol in onze relatie met het andere geslacht. Eerste liefdes, eerste teleurstelling, familiepatronen thuis, relatie met ouders versus je eigen wil, je eigen beslissingen nemen. De vroegere patronen worden versterkt en beginnen zich te herhalen in iemands leven. Het is heel belangrijk om deze periode te helen, zodat onze eigen kinderen en kleinkinderen al een ander familiemodel kunnen hebben en een ander leven kunnen creëren dan datgene dat wij leefden.

cursusdatum; zondag 24 januari 2021 van 10 to 18u online

 

 

LIGHT REBIRTH VI

 

van 14 jaar tot heden – LAAT ONS EEN BEDDING MAKEN VOOR ONS EIGEN GELUK!

Zelfs na de vroege fases van ons leven bereikten we ook de periode waarin we helaas problemen ondervonden: tragedies, een scheiding, het verlies van kind of partner, een ernstige ziekte, financiële crisis enz. Door deze inhouden te helen, kunnen we al volledig het prachtige heden en de toekomst die al aan de deur klopt vormen. In het laatste deel zijn we al bezig met de transformatie en hervormen van het heden en de toekomst én creëren we de positieve, creatieve, heilige, constructieve patronen die als kinderspel lijken; gebaseerd op een volledig gezuiverd verleden.

cursusdatum ; zondag 21 februari  2021 van 10 tot 18u online 

 

Degenen die zich met verantwoordelijkheid doorheen deze levensfasen werken; kunnen 100 % zeker zijn dat ze niets gemist hebben, dat niets verborgen is gebleven en dat het de weg naar alle gebieden zal openen richting enorme transformatie en vervulling. Het maakt niet uit hoe oud we zijn : IEDEREEN WIL GELUKKIG ZIJN, TEVREDEN LEVEN IN VREUGDE EN INNERLIJKE RUST! Iedereen wil leven met die innerlijke glimlach die ook buiten schijnt en wil ook bijdragen aan het leven van anderen. Deze reeks programma’s biedt een enorm grote hulp hierin en is gebaseerd op zéér diepgaande theorie en zorgt voor een systematische zuivering, het oplossen en herkennen en een bewuste creatie waarbij we écht een leven ten volle kunnen LEVEN!

 

De cursusdagen kunnen apart worden uitgevoerd, maar het is vanzelfsprekend aan te raden om de hele serie te vervolmaken!”

 

 

PRAKTISCHE INFO 

 

 • Er wordt les gegeven in het Engels maar alles wordt vertaald naar het Nederlands.
 • Kostprijs € 120 per cursusdag
 • Betalingsgegevens delen we jou mee bij inschrijving.
 • Locatie: als het weer in groep wordt toegelaten owv Coronamaatregelen, anders online
  • Huize van Ham, Rulloop 29 te 2460 Kasterlee
  • Deuren open om 9u30, aanvang stipt om 10u. einde voorzien rond 18u.
 • wat breng je mee? 
  • flesje water
  • lunch
  • yogamatje, kussentje ,dekentje
  • pen en papier

 

 

HOE KAN IK INSCHRIJVEN?

 

 • in ‘t Letterhuis zelf 
 • of via telefoon tijdens de openingsuren van ’t Letterhuis: 014/ 84 85 40 
 • of via mail: info@tletterhuis.be
 • of via Annemie 0497/23 80 89
 • of via inschrijfformulier 

BIJ INTERESSE VOOR EEN NIEUWE REEKS KAN JE JE NAAM AL OPGEVEN.

WE VERWITTIGEN JOU DAN ALS ER EEN NIEUWE REEKS START

 

Noteer duidelijk naam + welke dag(en) je deelneemt.

 

Cursusbedragen worden niet terugbetaald.

We kijken er naar uit om jou te ontmoeten in dit diep transformerend, helend programma waarbij de kwaliteit van je leven een enorm optillende boost zal ontvangen.

Monika Fitos, Annemie Van De Water en René van Ham

’t Letterhuis, Markt 10, 2460 Kasterlee www.tletterhuis.be info@tletterhuis.be 014/ 84 85 40

 

Interesse?