PAD NAAR BEWUSTWORDING

De tweede pijler van ’t Letterhuis zijn de
GESPROKEN WOORDEN

Copy of Untitled (4)
Mijn hele leven lang zocht ik zelf steeds naar de onderliggende oorzaak als er dingen dienden opgelost te worden. Als kind, als leerkracht, als mama, als partner, als vrouw.

Met behulp van mijn talloze opleidingen en inwijdingen gaan we samen op zoek naar wat aan de basis ligt van jouw struikelste(n)en. We herverbinden weer met jouw innerlijke essentie.

Van daaruit ontstond onze tweede pijler:
GESPROKEN WOORDEN
Die zoektocht zorgde op magische wijze voor het opeenvolgen van een bijzondere reeks ervaringen, bewuste beslissingen en een continue passie om GROEI, BEWUSTWORDING, MEDITATIE, TRANSFORMATIE beschikbaar te maken voor een groter publiek.

Benieuwd? Lees hier ons verhaal erachter:

Sinds 2007 organiseerden we maandelijks meditatie-avonden waarop een thema werd aangereikt en zegeningen werden gegeven om terug te keren naar onze ware essentie: een permanente staat van kalmte, liefde, innerlijke rust en vreugde.

In de meditatieschool O&O Academy in Zuid-India ontdekte ik zelf sinds 2008 een ware rijkdom aan meditatievormen en werd ik ingewijd om zelf zegeningen te geven waarbij wij in het westen zoveel ondersteuning kunnen ervaren.

De teachings die werden aangeleerd zijn niet in boeken te vinden maar komen uit een eeuwenoude cultuur die pionier is in verlichting, yoga, ayurveda enz. Een heel holistische kijk op wie we als mens denken te zijn. Daarbij wordt heel helder gesproken hoe onze mind functioneert en ook belemmert in een vreugdevol, kalm en gelukkig mens te zijn.
Klinkt dit herkenbaar?

  • een drukke continue mind die piekert, zorgen maakt, twijfelt en in conflict is?
  • angst hebben om te durven voelen en daardoor nog meer in verkramping in je lichaam veroorzaken?
  • denken dat een ander/ een situatie verantwoordelijk is voor jouw problemen?
  • jezelf steeds met anderen vergelijken?
  • je disconnecteren van mensen, situaties, gebeurtenissen die je emotioneel onderuit halen?
  • oplossingen zoeken en inzien dat ze maar tijdelijk een pleister op de open wonde kunnen leggen?

Zo werkt(e) het voor ons:

Ik herinner me zeer goed mijn allereerste kennismaking met deze zegeningen : vrij sceptisch, maar wou het toch eens ervaren. Eén enkele zegening raakte zo’n diep verborgen intentie aan en onmiddellijk borrelde een gedachte op: als dit voor mij zo krachtig werkt, wie ben ik dan om dit enkel voor mezelf te houden en dit niet met zoveel mogelijk mensen te delen?

Ik was me toen niet bewust dat één enkele passievolle gedachte zich kon ontvouwen tot mijn “ swadharma” : mijn levenspad.

Door ondertussen 17 x te verblijven op deze unieke krachtplaats en het volgen van intense meditatiecursussen, variërend van 2 tot 5 weken, gecombineerd met nog steeds talloze cursussen, ervaar ik zelf deze diepgaande permanente transformatie in mijn en ons leven.

Ja, het kan! De drukke geest KAN tot kalmte kan gebracht worden en het IS mogelijk weer onze ware essentie van liefde ten volle ervaren!

JA, OOK VOOR JOU; ongeacht welke tsunami jouw leven totaal overspoelde…

Hoe is dit dan verder geëvolueerd?
Tientallen weekendcursussen, workshops, begeleiden van groepsreizen naar de O&O Academy in India en de vertaling voor de groep aldaar, vrouwenweekends, individuele- en groepssessies met prachtige thema’s zijn daar ondertussen in al die jaren uit voortgevloeid. Vaak combineren we dit ook door nauw samen te werken met collega’s uit andere landen.
Vanuit onze passie voor persoonlijke groei, bewustzijn en meditatie voor jong en oud(er) kan er een op maat gemaakte sessie worden ontworpen voor u, uw groep, uw bedrijf of vindt u hieronder ons aanbod:

PERSOONLIJKE COACHING / MEDITATIE

LEZINGEN & MEDITATIES voor GROEPEN/ SCHOLEN

LEZINGEN & MEDITATIES voor BEDRIJVEN