De Heilige Kamer

Wie begeleidt deze Sacred Chambers?
Een speciaal daartoe in India opgeleide en ingewijde Oneness trainer van de Oneness University begeleidt de Sri Amma Bhagavan Sacred Chambers.
Wat gebeurt er in de Heilige kamers?

  • In de gemeenschappelijke ruimte ontvang je de uitleg en zal je worden meegenomen in een proces van contemplatie om je voor te bereiden op de ervaring in de Heilige Kamer. Het proces begint al krachtig hier, in een kleine groep, omdat je bij je jezelf naar binnen gaat en je eigen kwaliteiten ziet die jou ofwel verbinden ofwel afscheiden van je eigen innerlijke helpende energie.
  • Eén voor één zal iedereen uit de groep individueel in de Heilige Kamer tijd doorbrengen om te vragen om hulp voor zijn/haar hartenwens.
  • In de Sacred Chamber heb je de mogelijkheid om je persoonlijke wensen kenbaar te maken, je eigen innerlijke helpende energie te ontmoeten en om rechtstreeks ermee te praten. Na het vertellen van je hartenwens, uit je jouw dankbaarheid. Jouw helpende energie kan zich fysiek manifesteren in verschillende vormen . De ontmoeting is erg direct. Je kunt vragen om Ontwaken, Godsrealisatie, Transformatie, genezing van lichamelijke ziekte, geld, een huis, heling van een relatie of welke verlangens je ook maar hebt diep in je hart.
  • Je kan voor jezelf heling vragen , maar ook voor anderen.

Na de tijd in de Heilige Kamer lig je even in stilte neer voor integratie.

Wanneer kan ik een bezoek plannen aan de Heilige Kamer?
Momenteel werken we op afspraak owv Corona. We voorzien zondagochtend tussen 10 en 13u.

Voordat je komt is er een specifiek 5000 jaar oud ritueel dat wordt gedaan om de Heilige Kamer voor te bereiden op jouw komst.

Het bezoek zelf duurt voor jou ongeveer een uurtje. We werken op basis van vrije bijdrage die dient voor het onderhouden van de Heilige Kamer: verse bloemen, kaarsjes, onderhoud.