unieke workshop voor ouders:

WAT ENKEL EEN OUDER KAN DOEN

ZONDAG 21 MAART 2021

olv Monika Fitos (Hongarije)

Monika schrijft: 

Op basis  van vele duizenden kinesiologie sessies met kinderen, ouders en gezinnen is deze UNIEKE cursus gevormd, opgebouwd én ook goddelijk geleid. 

De relatie tussen ouder en kind is héél bijzonder: wat er ook is gebeurd en welke moeilijkheden er in die relatie ook zijn; waarmee het kind ook strijdt ( ziekte, conflict op school of crèche, moeilijkheden in zijn/haar volwassen leven; moeilijkheden met zichzelf/haarzelf, wensen die niet in vervulling gaan); welke leeftijd het kind ook heeft, DE OUDER HEEFT DE MOGELIJKHEID OM  HAAR/ZIJN KIND TE HELPEN, TE HELEN VIA ZICH/HAAR ZELF.

 In de kinesiologie is er een heel bijzondere manier om een sessie “oplossen van de problemen van een kind via de ouder(s)” toe te passen. Deze methode heb ik verder ontwikkeld in een totaal nieuwe methode en vorm gegeven in een totaal nieuwe cursus.

Naast de theoretische kennis gaan de ouders doorheen specifieke oefeningen en processen om dingen in het leven van hun kinderen op te lossen. Uiteraard zijn hiervoor moedige ouders nodig die hun kind willen helpen en ook bereid zijn om hiervoor binnenin zichzelf te kijken. Deze ouders zijn er zich heel erg van bewust dat -ook al deden ze alles met de beste bedoelingen- er toch onbewust op een directe of indirecte manier dingen gebeurden, situaties plaats vonden en diegene die het allerbelangrijkste voor hem of haar is, werd gekwetst.

Iedere ouder geeft het best mogelijke aan zijn/haar kind, maar dié patronen en programma’s die onopgelost bleven tussen hun eigen ouders en hunzelf hebben een impact op de relatie tussen ouder en kind. Dan spreken we nog niet over de relatie tussen de ouders onderling, de relatie met zichzelf, hun eigen conflicten, een scheiding of een problemen met gezondheid of financiën die een rechtstreeks effect hebben op het kind; zelfs wanneer dit niet voor de ogen van het kind heeft plaats gevonden. 

Alles wat je kind vandaag IS, alles wat het kind doormaakt, alle situaties waarin het kind terecht komt, hoe zijn/haar eigenwaarde is, hoe de relaties met het kind zijn, hoe zijn/ haar blik op het leven is: emotionele leven, fysieke problemen of worstelingen: ZIJN ALLEN EEN DIRECTE REFLECTIE VAN HET LEVEN VAN HUN MOEDER EN/ OF VADERS LEVEN.

DE OUDER EN HET KIND HEBBEN IN BEWUSTZIJN EEN HEEL STERKE RELATIE. Op deze manier is het mogelijk dat een ouder doorheen zichzelf/haarzelf het kind te heelt en een impact op het kind heeft, ongeacht de huidige leeftijd van het kind.

De conceptie, de tijd in de baarmoeder, de geboorte, jongvolwassenheid,…alles kan bevrijd worden. Wat enkel nodig is, is: 

 • EEN STERKE INTENTIE VANUIT HET HART
 • MOED OM IN ZICHZELF TE KIJKEN
 • NEDERIGHEID NAAR HET PROCES 
 • INNERLIJKE TRANSFORMATIE
 • EEN ZEGENING VAN DE OUDER VOOR HET KIND

In deze 1-daagse cursus ontvangen de ouders theorie, specifieke oefeningen en processen en ontvangen ze ook een meditatie die ze thuis kunnen doen om de inhoud van die dag 100% in het leven van het kind in te bouwen.

Er is ook een vervolg mogelijk énkel voor mensen die deze cursus volgden. Deze staat gepland op zondag 6 juni. Tijdens deze vervolgworkshop diepen we de “wortels” verder uit: de vaderlijke lijn en de moederlijke lijn en generatiepatronen. 

PRAKTISCHE INFO 

* ZONDAG 21 MAART 2021 van 10- 18u. online

* Er wordt les gegeven in het Engels maar alles wordt vertaald naar het Nederlands.

* Kostprijs €120 per cursusdag

* Als je als mama én papa deelneemt, betalen jullie €100 p.p. ( €40 korting + de 

       korting is énkel voor de ouders)

  *Betalingsgegevens worden meegedeeld bij inschrijving. 

     (Cursusbedragen worden niet terugbetaald)

*inschrijven via : annemievandewater@gmail.com

*Locatie: online owv Covid

   Inloggen om 9u30, aanvang om 10u. einduur tussen 17.30-18u.

*Wat voorzie je? 

 • Je pc waarop het gratis “ZOOM” programma al is gedownload
 • Een tweede apparaat als je Nederlandse vertaling wil, waarop je ook “ZOOM” hebt gedownload
 • 1 set oortjes of 2 sets als je met vertaling werkt.
 • flesje water
 • lunch
 • eventueel yogamatje, kussentje ,dekentje als je tijdens de meditatie graag neerligt
 • pen en papier

*Ben je niet bekend met het online Zoom programma kan je dit meedelen bij inschrijving. We geven dan extra info om de dag zo vlot mogelijk voor jou te laten verlopen. 

We kijken er naar uit om jou te ontmoeten in dit diep transformerend, helend programma waarbij de kwaliteit van het leven van jouw kind een enorm optillende boost zal ontvangen.

Monika Fitos, Annemie Van De Water en René van Ham

’t Letterhuis, Markt 10, 2460 Kasterlee www.tletterhuis.be   info@tletterhuis.be 014/ 84 85 40