Geluk? Ja maar...

GELUK?

JA, maar….

WAAROM werken we vaak harder voor een baas, dan aan onszelf?

WAAROM bestuderen we de lessen uit cursussen, documenten en (luister)boeken, maar bestuderen we onszelf - onze gedachten, gevoelens en ervaringen - veel te weinig?

WAAROM doen we zo ons best om deadlines te halen? En doen we maar weinig om onze mentale gezondheid te verbeteren?

HET GELUK WAARNAAR JE OP ZOEK BENT, VIND JE IN JEZELF….WIÉ JIJ BENT, MET ÀL JE ZIELSKWALITEITEN DIE JE IN DIT LEVEN TOT UITING MAG BRENGEN.

Veel mensen zijn al hun leven lang “op zoek” naar geluk.
GELUK is misschien voor jou een voedende relatie hebben met iemand? Of gezond zijn? Of succesvol zijn in wat je wil doen of doet? Of meer rust in je hoofd en hart kunnen ervaren? Er zijn bijna zovele persoonlijke invullingen als er mensen zijn.
Jammer genoeg lopen we vaak steeds tegen dezelfde struikelstenen die ons belemmeren om een intens geluksgevoel te ervaren dat permanent is.

En…loop je daarbij ook verloren in je eigen voortdurende gedachten:

deed ik het juiste? Zei ik het juiste? Wat als ik? Hoe zal het zijn wanneer…?

De conflictsituatie waarin de mind ons vasthoudt, zorgt voor eindeloos gepieker, angst, gebrek aan vrijheid, veel stress en haalt ons volledig wég van onze natuurlijke geboortestaat waarin we als baby verkeerden:

PUUR ZINTUIGLIJK GENIETEN

zonder tussenkomst van gedachten

Deze ZOEKTOCHT naar dit oergevoel in onszelf verloopt op 2 manieren:

 • soms vanuit een eigen zoektocht naar “iets meer”, “iets hogers” “iets diepers” “zingeving”
 • soms omdat het leven je zo in een hoek duwde: via ziekte, via een diep verlies, via problemen met relaties, job etc.

Relaties (en zeker onze familierelaties) tonen ons zéér goed wat er voor onszelf gespiegeld wordt en waar onze struikelstenen liggen.

De maniér waarop je omgaat met al de emoties die bij ieder van ons weerkeren, bepaalt hoe jij je gevoel van geluk ervaart.

Vaak werd en wordt dàt nu net niet geleerd aan ons.

Via Oneness blessing of deeksha transformeer je dit.

De Avatars Sri Amma Bhagavan uit Zuid-India zijn de grondleggers van het Oneness fenomeen. Hun visie en passie om de mensheid geheel en onvoorwaardelijk te bevrijden van elke vorm van lijden, is de intentie die kracht geeft aan dit fenomeen.

Sri Amma Bhagavan stellen dat bewustzijn overgedragen kan worden aan anderen door de kracht van intentie en door middel van deeksha.

Het Oneness fenomeen is een niet-religieus gebonden fenomeen dat jong en oud kan helpen in een diepgaande groei naar innerlijke rust en gelukzaligheid.

De hoofdoorzaak is volgens hun ook de MIND die fungeert als hoofdoperator in ons. Zolang wij het leven vanuit de MIND blijven leven, is er weinig hoop voor ons als mensheid. Eeuwenlang is er vanuit “overleven” gereageerd door VLUCHTEN OF VECHTEN als reactie.

Er is een neurobiologische shift nodig om als mens hogere gevoelens te cultiveren en weer te kunnen ervaren wie we in éssentie zijn:

SAT CHIT ANANDA

bestaan, bewustzijn en gelukzaligheid: onze geboortestaat.

Wereldwijd zijn miljoenen mensen vanuit alle paden, geloofsovertuigingen, culturen en leeftijden hiermee verbonden en dragen ze hun steentje bij om van onze wereld weer een wereld te maken waarin verbondenheid en eenheid met alles en iedereen kan ervaren worden.

HET BRENGT ONS TERUG NAAR DE ESSENTIE VAN VERBONDENHEID

Geef toe: er is nog werk aan de winkel.

Deeksha brengt je krachtig in contact met je Hogere bewustzijn wat liefdevolle, positieve veranderingen teweeg brengt in alle gebieden van je leven: gezondheid, voorspoed, relaties en spirituele groei.

Wat is “deeksha”?

Deeksha is Sanskriet voor Oneness Blessing of Eenheidszegening.

Deeksha initieert een neurobiologische verandering in je hersenen die je meer en meer in staat stelt vrij te zijn van het “denken” dat ons leven vooral graag controleert.
Je leert meer en meer te leven vanuit je hart en dat is je meest wijze raadgever.

Deze verandering neemt plaats door een overdracht van Goddelijke, INTELLIGENTE energie waardoor je in je dagelijkse leven:

 • contact leert maken met je emoties en het verwerken ervan
 • rust leert ervaren, maar ook meer vreugde en gelukzaligheid
 • je hart weer opnieuw leert openen
 • beter leert luisteren naar jezelf en de mensen om je heen én deze relaties wil helen: een aanvaardingsproces voor jezelf en naar anderen toe
 • meer opnieuw leert “ervaren” en niet “denken” vooropstelt
 • schuld en verantwoordelijkheid niet meer bij anderen legt
 • je groeiproces naar eenheid doormaakt ( wat kadert in een wereldwijd gebeuren)
 • je leert je leven ervaren zoals het nu ” IS ”
 • vanuit respect voor elke religie en geloofsovertuiging jouw unieke beleving van je innerlijke helpende Energie wil eren
 • het pad van bewustwording samen wil leren gaan met zoveel anderen over de ganse wereld

Het is een steeds verder ontwikkelend proces naar BEWUSTZIJN, GROEI, TRANSFORMATIE waarbij ERVAREN het sleutelwoord is.

Ons individueel bewustzijn verhogen resulteert uiteindelijk in een transformatie van ons collectief bewustzijn wat dan zichtbaar wordt in ons dagelijks leven, onze maatschappij, onze structuren, het milieu, …

De gedachte “verbeter de wereld, begin bij jezelf” is hieraan zeker niet vreemd

Het ervaren van “geluk” is dan ook niet meer afhankelijk van situaties buiten jou, maar is een INNERLIJKE staat van “ZIJN”

WANNEER KAN IK EEN ONENESS BLESSING ONTVANGEN?

Deeksha kan worden overgedragen door mensen die daarvoor zijn geïnitieerd.
Er zijn verschillende vormen om zo’n Oneness Blessing te ontvangen:

 • zowel persoonlijk als online op afspraak ( klik hier )
 • via de Supreme Light of Supreme Love Meditation waarin René en Annemie beiden zijn geïnitieerd, samen met 3 anderen in België ( klik hier )
 • via de Happiness Meditation ( klik hier)

Fout: Contact formulier niet gevonden.